شبکه بهداشت و درمان تنکابن
۱۳۹۷ شنبه ۲۶ آبان
br ENGLISH
واحد کنترل مواد غذایی
 

شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذايي ، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي که زیر نظر معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي فعالیت می نماید و  عهده دار شرح وظايف زير در استاي تامين سلامت مصرف كنندگان مواد غذايي آشاميدني آرايشي و بهداشتي مي باشد .

  •    كنترل و نظارت بر واحدهاي توليد مواد غذايي ، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي ظروف و بسته بندي از بدو تاسيس تا توليد و عرضه محصول
  •     كنترل و نظارت بر كالاهاي غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي كه از طريق مرزها وارد كشور ميگردند و صدور مجوز ترخيص آنها
  •     كنترل و نظارت بر كالاهاي غذايي، آشاميدني،آرايشي و بهداشتي كه از كشور خارج ميگردند و انجام تمهیدات لازم جهت صدور گواهي بهداشتي  آنها
  •   انجام اقدامات لازم جهت صدور پروانه بهره برداری– مسئول فني و ساخت واحدهای توليد مواد غذايي آشاميدني آرايشي و بهداشتي
  •    صدور شناسه نظارت براي واحدهاي كارگاهي توليد مواد غذايي و آشاميدني
  •     نظارت بر اجراي ماده 11 قانون مواد خوراكي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
  •    ارتقاء توان علمي و حرفه اي مسئولين فني در انجام وظايف
  •  

-           کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی از طریق نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی شهرستان

-          کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف و مواد بسته بندی

-          اعلام قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی به متقاضیان تاسیس واحدهای تولیدی و رعایت قوانین و ضوابط مربوطه در هنگام صدور پروانه های بهداشتی

-          برخورد قانونی با افراد وواحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلف احتمالی

-          رسیدگی به شکایات واصله از مواد غذایی و بهداشتی تولید کارخانجات شهرستان و ارجاع نتیجه به مبادی ذی ربط و پیگیری شکایات واصله از مواد تولیدی خارج از شهرستان از طریق مراجع ذیصلاح

-          همکاری و مشارکت با سایر ادارات در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

-          در مراکز تولیدی هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین GHP- GMPHACCP وهمکاریهای لازم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق

-          ارتقاء سطح علمی و توانمندی مسئولین فنی واحدهای تولیدی در انجام شرح وظایف

-          جمع آوری ، طبقه بندی ، تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص میزان فعالیت کارخانجات و ارسال گزارشات لازم به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران

 

کارشناس مسئول  واحد نظارت بر مواد غذایی، ارایشی و بهداشتی مهندس مهرانگیز سلطانخواه



1394/07/06
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
شماره تلفن
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
Powered by DorsaPortal